LG 55UF671V manual

LG 55UF671V
6 · 1
PDF manual
 · 328 pages
English
manualLG 55UF671V
2
SHQIP

Udhëzimet mbi sigurinë

Ju lutemi, lexojini me kujdes masat paraprake për
sigurinë, para se të përdorni produktin.
PARALAJMËRIM
Mos e vendosni TV-në dhe telekomandën në mjediset si më poshtë:
•  Në një vend të ekspozuar drejtpërdrejt ndaj rrezeve të diellit
•  Në një vend me shumë lagështirë, si p.sh. në banjë
•  Pranë një burimi nxehtësie si p.sh. pranë sobave dhe pajisjeve të
tjera që prodhojnë nxehtësi
•  Pranë tryezave të kuzhinës ose lagështuesve ku mund të
ekspozohen lehtësisht ndaj avullit ose vajit
•  Në një ambient të ekspozuar ndaj shiut ose erës
•  Pranë enëve me ujë si p.sh. vazot
Në të kundërt, kjo mund të shkaktojë zjarr, goditje elektrike,
keqfunksionim ose deformim të produktit.
Mos e vendosni produktin aty ku mund të ekspozohet ndaj pluhurit.
Kjo mund të shkaktojë rrezik zjarri.
Shkëputeni pajisjen nga priza. Spina duhet të mbetet e gatshme për
përdorim.
Mos e prekni spinën me duar të lagura. Gjithashtu, nëse kunjat e spinës
janë të lagura ose të mbuluara me pluhur, thajeni spinën plotësisht ose
largoni pluhurin. Ju mund të pësoni elektroshok për shkak të lagështisë
së tepërt.
Kujdesuni që ta lidhni kabllon e rrymës elektrike në korrent të tokëzuar.
(Përveç pajisjeve që nuk janë të tokëzuara.) Mund të pësoni elektroshok
ose të lëndoheni.
Fiksoni plotësisht kabllon elektrike. Nëse kablloja elektrike nuk është
ksuar krejtësisht, mund të shpërthejë zjarr.
Sigurohuni që kordoni elektrik të mos bjerë në kontakt me objekte të
nxehta si p.sh. me një ngrohës. Kjo mund të shkaktojë rrezik zjarri ose
goditjeje elektrike.
Mos vendosni objekte të rënda ose dhe vetë produktin mbi kabllot
elektrike. Në të kundërt, kjo mund të shkaktojë zjarr ose goditje
elektrike.
Përthyejeni kabllon e antenës ndërmjet pjesës së brendshme dhe të
jashtme të ndërtesës për të shmangur depërtimin e shiut. Kjo mund të
shkaktojë dëmtim nga uji brenda produktit dhe mund të japë goditje
elektrike.
Kur të montoni TV-në në mur, sigurohuni që të mos e instaloni TV-në
duke e varur kabllon elektrike dhe atë të sinjalit mbrapa TV-së. Kjo
mund të shkaktojë zjarr, goditje elektrike.
Mos lidhni shumë pajisje elektrike në një spinë të vetme me disa
ndarje. Në të kundërt, kjo mund të shkaktojë zjarr për shkak të
mbinxehjes.

View the manual for the LG 55UF671V here, for free. This manual comes under the category Televisions and has been rated by 1 people with an average of a 6. This manual is available in the following languages: English. Do you have a question about the LG 55UF671V or do you need help? Ask your question here

Need help?

Do you have a question about the LG and the answer is not in the manual? Ask your question here. Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question. The better your problem and question is described, the easier it is for other LG owners to provide you with a good answer.

Number of questions: 0

With 8.2 million pixels, be mesmerized by the 4K experience. The spectacular 3840 x 2160 resolution delivers your conten...
With 8.2 million pixels, be mesmerized by the 4K experience. The spectacular 3840 x 2160 resolution delivers your conten...
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Dual HDMI ports means more options and more devices you can connect for big screen, HD visuals.*
*High definition (HD) c...
The display is equipped with standard VESA mounting for showcasing on a wall or swivel arm.
Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
General
LG
55UF671V | 55UF671V
Television
8806087247053, 8806087247145
English
User manual (PDF)
Display
Display diagonal55 "
HD type4K Ultra HD
Display resolution3840 x 2160 pixels
Supported graphics resolutions3840 x 2160
Display brightness- cd/m²
Response time- ms
LED backlighting typeEdge-LED
Motion interpolation technology-
Display diagonal (metric)139 cm
Screen shapeFlat
Other features
3D
Built-in speaker(s)
Annual energy consumption146 kWh
Energy efficiency class (old)A
Batteries included
TV tuner
Tuner typeAnalog
Analog signal format system-
Digital signal format systemDVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Auto channel search
Smart TV
Smart TV-
Internet TV
Audio
Number of speakers2
RMS rated power20 W
Audio decoding technologiesDolby Digital
Audio decodersDolby Digital, DTS
Ports & interfaces
HDMI ports quantity2
PC in (D-Sub)
DVI port
DVI-D ports quantity0
USB 2.0 ports quantity1
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity0
Component video (YPbPr/YCbCr) in1
Composite video in1
Audio (L/R) in1
Digital audio optical out1
SCART ports quantity1
RF ports quantity2
Ethernet LAN (RJ-45) ports0
Common interface (CI)
Common interface Plus (CI+)
S-Video inputs quantity0
Headphone outputs-
Network
Wi-Fi
Ethernet LAN
Management features
Electronic Programme Guide (EPG)
On Screen Display (OSD)
Performance
Local dimming
Teletext function
Audio formats supportedAAC, AC3, EAC3, HE-AAC, MP2, MP3, PCM, RealAudio, WMA
Design
Product colourBlack
Mercury content0 mg
VESA mounting
Panel mounting interface300 x 300 mm
On/off switch-
Power
Power consumption (standby)0.3 W
Power consumption (typical)100 W
AC input voltage100 - 240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Weight & dimensions
Width (without stand)1240 mm
Depth (without stand)56.7 mm
Height (without stand)722 mm
Weight (without stand)17800 g
Width (with stand)1240 mm
Depth (with stand)231 mm
Height (with stand)785 mm
Weight (with stand)18200 g
Packaging data
Package width1330 mm
Package depth152 mm
Package height810 mm
Package weight22300 g
Remote control included
Desktop stand
Manual
Warranty card
show more

Can't find the answer to your question in the manual? You may find the answer to your question in the FAQs about the LG 55UF671V below.

Is your question not listed? Ask your question here

No results